Munkatársaink

Legfontosabb szempontunk a megfelelő gondozás és szolgáltatás biztosítása kedves négylábú ügyfeleink számára. Ebből kiindulva igen fontos a legalkalmasabb és legmegbízhatóbb munkatársak alkalmazása, hiszen tudjuk, hogy kedvencünk idegenekre való rábízása sokszor aggodalommal és bizalmatlansággal töltheti el a gazdikat.

Szolgáltatásainkat többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak végzik, akik saját maguk is cicatartók, sőt, talán többek is ennél – a cica mindennapjuk középpontja, életük szenvedélye, valódi cicarajongók. A mi célunk, hogy ebben a szeretetben és odaadásban részesíthessük az Ön cicáját is.

A szeretet és odaadás ugyanakkor csak egy szempont, hiszen mindemellett a gazdik sokszor (számunkra természetesen) speciális igényekkel keresnek fel minket.

Legyen szó sajátos kiképzési vagy nevelési elvárásokról, viselkedési zavarok kezeléséről vagy a cica egészségének megőrzéséről, felkészült és naprakész információkkal rendelkező munkatársaik gondos felmérés után a legmegfelelőbb szolgáltatást dolgozzák ki ügyfeleink számára.

Munkatarsaink

A szolgáltatás szakmai tartalma mellett a rugalmasság a másik nagyon fontos szempont, hiszen ügyfeleink körét a nehezen kimozduló idősektől egészen a gyakran hetekig elfoglalt és külföldön tartózkodó üzletemberek és diplomaták teszik ki; igyekszünk az időbeni beosztást, a szolgáltatást és az anyagiakat illetően is rugalmasan kezelni kedves ügyfeleink elvárásait.

Hajnal Mónika

Mónika

Mónika egy kis faluban nőtt fel, ahol természetes az állattartás – szülei is ezzel, valamint mezőgazdasággal foglalkoznak. A cicákat imádja, jelenleg családjában nyolc cica él. Meggyőződése, hogy mindenki számára pozitív egy négylábú csoda jelenléte, összekovácsolja a családot, vigyáz az egészségünkre, testünkre, lelkünkre. Rengeteg tapasztalatát szigetszentmiklósi kutyapanziónkban kamatoztatja.

Kovács Viktória Dorina

Viki

Viki kiskora óta cicatartó, jelenleg két cica boldog és kiegyensúlyozott tulajdonosa - odaadása irántuk nem ismer korlátokat. Otthon a lovával osztja meg életét, akit cicái is imádnak. Hamarosan két új cica is csapatba kerül. Viki gyorsan barátkozik a cicákkal és mindent megtesz, hogy jól érezzék magukat társaságában. Viki a Cat-O-Lodge szigetszentmiklósi cicapanzió és cicanapközi lelkes csapattagja.

Bianka

Bianka

Bianka kora gyermekkora óta cicarajongó. Iskolás évei alatt már rendszeresen vitte haza az elkóborolt cicákat és próbált nekik gazdit keresni – sokszor viszont megtartotta őket. Első cicáját, Mollyt, 8 évesen kapta. Iskola alatt végig állatokkal dolgozott, más munkát elképzelni sem tud. Továbbtanulás szempontjából is ezt a pályát tűzte ki célul, ami magába foglalja a kisállatkozmetikusi karriert is.

Anita

Anita

Anita gyerekkora óta cicák között nevelkedett, mindig is több volt nekik. Jelenleg négy cica él a családjában, az ötödik 2019-ben, 15 évesen ment el. Testvérével rendszeresen vittek haza kitett, elhagyott cicákat – egyik cicájuk szintén egy mentett, elgázolt egyed, akit imádnak. Kedvenc cicája Sziszi, egy hiperaktív kis állat. Szabadidejében is cicázik, felvigyáz, önkénteskedik. Szigetszentmiklósi kutyapanziónk megbecsült tagja.