Vállalati hírek

Cicanapközi akár reggel 7:00 óra és este 20:00 óra között a Cat-O-Lodge korszerű napközi központjaiban (Szentendrén, Budán, Szigetszentmiklóson és Debrecenben egyaránt)

 

A Cat-O-Lodge nagy örömmel várja kedves vendégeit szentendrei, budai, szigetszentmiklósi és debreceni cicanapközi központjaiban, ha a gazdának a napközbeni ellátás és lemozgatás munka, vagy bármely egyéb elfoglaltság miatt nem, vagy csak nehézkesen megoldható. Lepje meg Ön is cicáját egy garantáltan unalommentes nappal teli mozgással, szocializálással, játékkal és odafigyelő, szerető kollégákkal, akik mindent megtesznek, hogy este Ön cicáját jókedvűen, kiegyensúlyozottan vihesse haza.

 

Tovább »

...

Gárdos Péter, a Cat-O-Lodge, a Dogmopolite, illetve a Dogmovet-Dogmopharm Állatorvosi Rendelő és Állatpatika ügyvezetője beszélget Lakatos László műsorvezetővel a TrendFM Nap Vendége programjában – a témák a panzió ötletének születése, az ország vezető hálózatának létrehozása és Budapest legújabb állatorvosi rendelő és állatpatika bemutatása. Hallgasson bele!

Tovább »

...

Végre teljesen befejeződtek a munkálatok rendelőnkben, ezért egy professzionális fotós segítségével új, gyönyörű képeket készíttettünk, hogy a kedves érdeklődök láthassák, milyen gyönyörű környezetben történik nálunk a világszínvonalú gyógyítás. Látogasson meg minket Ön is! Októbertől már szívultrahang és szakszerű fogászattal is állunk rendelkezésére.

 

Elérhetőségeink:

DogmoVet-DogmoPharm Állatorvosi Rendelő és Állatpatika

H-1134 Budapest, Szabolcs utca 23-25.

 

DogmoVet - Állatorvosi Rendelő

Telefon: (+36 1) 300 91 50, (+36 20) 470 60 40, (+36 20) 470 61 70

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

DogmoPharm - Állatpatika

Telefon: (+36 1) 300 91 51, (+36 20) 470 62 16, (+36 20) 470 62 26

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tovább »

...

Óriási öröm számunkra, hogy a Covid-járványt követően 2023. októbertől végre ismét felálltjuk korábban 15-20 főből álló háznál felvigyázó csapatunkat, és végre ismét felkínáljuk ezt a korábban igen népszerű, ámbátor a járvány miatt sajnos megszüntetésre kényszerült szolgáltatásunkat.

 

Legyen szó kölyök- vagy idősebb, esetlegesen betegeskedő cicáról, sokszor előfordul – főleg ha gyakran távol van otthonról vagy hosszú időt tölt munkahelyén – hogy kellemetlen megkérni barátokat, szomszédokat, hogy etessék és gondozzák háziállatukat.

 

A Cat-O-Lodge pontosan ebben nyújt megoldást: szerető munkatársunk naponta egyszer, kétszer, illetve az igény szerint többször a kért időhosszra ellátogat otthonába, megeteti, megitatja, ellátja cicáját, az esetleges cicapiszkokat eltakarítja, játszik cicájával és a megrendelés szerint egyéb feladatokat is ellát.

 

Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően kedvenceik a megszokott otthon kényelmében maradhatnak, barátait, családját és szomszédjait nem kell szívességért kérnie.

 

A Cat-O-Lodge-nál pontosan tudjuk, hogy mivel jár, ha Ön egy "idegent" enged be otthonába. Éppen ezért igen fontosnak tartjuk, hogy a csőszködés megrendelésével egyidejűleg kiadós beszélgetést folytathasson kollégánkkal, aki a cica adatai, szokásai és igényei mellett valamennyi, lakhelyére vonatkozó instrukciót és szabályt gondosan feljegyez.

 

Ez kétszeresen szolgálja biztonságát, hiszen a cica és lakhelye megismerése mellett Ön részleteibe menően megismerheti munkatársunkat, és ezáltal egy bizalmi kapcsolat tud létrejönni.

Tovább »

...

Vivien már egész kiskora óta ámulattal nézett az állatokra, legyen az egy macska, papagáj vagy tehén. Nem meglepő, hogy az egyetemi képzése során számtalan orvoslási terület felkeltette az érdeklődését, így a kisállat rendelőkön túl egzotikus szakállatorvosok mellett is igyekezett bővíteni tudását, valamint az Orvostudományi Egyetem mellett elvégezte a vadgazdálkodási szakirány képzést. Nem csak munkája során, de szabadidejében is szeret állatok társaságában lenni, így még egyetemi évei alatt örökbe fogadta Naspolyát, aki azóta is boldogítja minden napját. Célja, hogy legalább annyi odafigyeléssel és akkora szeretettel foglalkozhassak minden hozzá érkező kis beteggel, ahogyan azt saját kutyájával is teszi.

Tovább »

...

Dorottyában az állatok iránti szeretet és az irántuk érzett felelősségtudat már gyerekkorában kialakult. Szülei már kiskorától kezdve teret engedtek a kisállatoknak az életében, ezáltal úgy nőtt fel, hogy mindig voltak nyulai. Jelenleg egy 5 éves holland törpenyúl tulajdonosa. A 18 év nyúltartás alatt sok tapasztalatot szerzett a betegségek felismerésében és kezelésében.

Egyértelművé vált, hogy az állatorvosi hivatást választja. Az állatorvosi egyetemi évek alatt a kötelező és önkéntes gyakorlatát egzotikus állatokat ellátó rendelőkben töltötte. Az egzotikus szakállatorvosok mentorálása alatt értékes tapasztalatot szerzett a kisemlősök belgyógyászati, fogászati és sebészeti ellátásában.

Tovább »

...

Tapasztalt állatorvosokból álló csapatunk a kutyák, macskák és más kisállatok egyedi igényeinek megfelelő, megbízható márkák termékeinek választékát állította össze webshopunk kínálatában. Akár kiváló minőségű eledeleket és jutalomfalatokat, táplálékkiegészítőket, gyógyszereket, ápolószereket vagy más, a háziállatok ápolásához szükséges termékeket keres, itt megtalálja őket - rendeljen online, házhoz szállítással!

 

Élősködő elleni készítmények

Az élősködők elleni védelem elengedhetetlen a háziállatok egészsége szempontjából, mivel a paraziták számos betegséget és betegséget okozhatnak. Az élősködők elleni védekezésre szolgáló termékek rendszeres használata segíthet megelőzni a fertőzéseket, és védelmet nyújt a paraziták más háziállatokra és emberekre történő átterjedése ellen.

 

Probiotikumok, emésztés segítők

A háziállatoknak szánt probiotikumok segíthetnek javítani az emésztőrendszer egészségét és fokozhatják az immunitást azáltal, hogy elősegítik a hasznos baktériumok növekedését a bélben. Ez segíthet megelőzni a fertőzéseket, csökkenteni a gyulladást, és javíthatja a háziállatok általános egészségét és jólétét.

 

Szőr-, és bőrápolás

A bőr és a szőrzet ápolása létfontosságú a háziállatok számára, mivel a bőrük az első védelmi vonal a külső kórokozókkal szemben. A rendszeres ápolás, a megfelelő higiénia és az egészséges táplálkozás segíthet megelőzni a bőrfertőzéseket, javíthatja a szőrzet állapotát, valamint csökkentheti a vedlést és a szagot.

 

Vitaminok, immunerősítők, általános hatású készítmények

A vitaminok és immunerősítők segíthetnek javítani a háziállatok általános egészségi állapotát és jólétét. Erősíthetik az immunrendszert, elősegíthetik az egészséges növekedést és fejlődést, és csökkenthetik a betegségek és fertőzések kockázatát. A kiegyensúlyozott étrend és a táplálékkiegészítők alapvető tápanyagokat biztosíthatnak a háziállat egészségének támogatásához.

 

Ízületvédők, csont- és porcerősítők

Az ízületek, csontok és porcok védelme kulcsfontosságú a háziállatok általános egészsége és mobilitása szempontjából. A megfelelő táplálkozás, testmozgás és táplálékkiegészítők biztosítása segíthet megelőzni az ízületi és csontproblémákat, például az ízületi gyulladást és a csípőízületi diszpláziát, és javíthatja életminőségüket. A korai megelőzéssel késleltethető vagy minimalizálható ezeknek a betegségeknek a kialakulása.

 

Kenőcsök, sebkezelők

A megfelelő sebkezelés elengedhetetlen a háziállatok számára, mivel megelőzheti a fertőzéseket, elősegítheti a gyorsabb gyógyulást, és csökkentheti a fájdalmat és a kellemetlenségeket. Az állatorvos által ajánlott krémek és egyéb kezelések használata segíthet a seb megnyugtatásában, megakadályozhatja a nyalást vagy vakaródzást, és elősegítheti a háziállat gyógyulását.

 

Fültisztítók

A fültisztítás megelőzheti a fertőzéseket, eltávolíthatja a felesleges viaszt és törmeléket, és felismerheti a fülproblémák korai jeleit. A rendszeres fültisztítás a megfelelő termékekkel és technikákkal segíthet a fül egészségének megőrzésében és az olyan problémák megelőzésében, mint a fül atkák, fertőzések és halláskárosodás.

 

Idegrendszer támogatók, stresszoldók

A megfelelő táplálkozás, a táplálékkiegészítők, a testmozgás és a kényelmes környezet segíthet a szorongás csökkentésében, a viselkedési problémák megelőzésében és a relaxáció elősegítésében. Ez segíthet megelőzni vagy kezelni bizonyos, a stresszel összefüggő egészségügyi állapotokat, például a húgyúti fertőzéseket és az emésztési problémákat is.

 

Szemészeti készítmények

A szemgondozás megelőzheti a fertőzéseket, felismerheti a szemproblémák korai jeleit, és fenntarthatja a jó látást. A szem rendszeres tisztítása és ellenőrzése segíthet megelőzni az olyan problémákat, mint a kötőhártya-gyulladás, a szaruhártya-fekély és a szürkehályog. A megfelelő táplálkozás és a táplálékkiegészítők szintén támogathatják a szem jó egészségét.

 

Vese, húgyutak

A vese- és húgyúti gondozás megelőzheti és kezelheti az olyan problémákat, mint a vesebetegség, a húgyúti fertőzések és a hólyagkövek. A megfelelő folyadékpótlás, a megfelelő táplálkozás és az állatorvosnál végzett rendszeres ellenőrzések segíthetnek a vese és a húgyutak jó egészségének megőrzésében.

 

Köhögéscsillapítók

A tartós köhögés olyan alapvető egészségügyi problémák jele lehet, mint a légúti fertőzések, az allergia vagy a szívbetegség. Az állatorvos által végzett megfelelő diagnózis és kezelés segíthet a köhögés kezelésében és a súlyosbodás megelőzésében, javítva ezzel a háziállat légzőszerveinek egészségét.

 

Szív-, érrendszer támogató készítmények

A szív- és érrendszeri ápolószerek nélkülözhetetlenek a szívbetegségben szenvedő vagy annak kockázatának kitett háziállatok számára. Ezek a termékek közé tartozhatnak gyógyszerek, kiegészítők és speciális étrendek, amelyeket a szív egészségének támogatására és a szívbetegségek megelőzésére vagy kezelésére terveztek.

 

Májvédők

A májbetegségben szenvedő vagy annak kockázatának kitett háziállatok számára a májápoló termékek nélkülözhetetlenek lehetnek. Ezek a termékek közé tartozhatnak gyógyszerek, speciális étrendek és kiegészítők, amelyeket a májműködés támogatására és a májbetegségek megelőzésére vagy kezelésére terveztek.

 

Szájhigiénia

A szájhigiéniai ápolószerek megelőzhetik a fogbetegségeket, a rossz leheletet és más egészségügyi problémákat. Ezek a termékek közé tartozhatnak fogkefék, fográgók, szájöblítők és a száj egészségének megőrzésére tervezett speciális tápok.

 

Gyógytápok

A gyógytápok kulcsfontosságúak lehetnek bizonyos egészségügyi állapotok, például vesebetegségek, húgyúti problémák és gyomor-bélrendszeri problémák kezelésében. Ezeket a tápokat úgy tervezték, hogy biztosítsák a szükséges tápanyagokat és összetevőket a háziállat egészségének támogatásához és az adott egészségügyi állapot kezeléséhez.

 

Jutalomfalatok

A jutalomfalatok a háziállatok táplálkozásának alapvető részét képezhetik, mivel további tápanyagok, mentális stimuláció és a gazdival való kötődés forrásaként szolgálhatnak. Fontos azonban, hogy a háziállat korának, fajtájának és egészségi állapotának megfelelő, egészséges finomságokat válasszon, és kerülje a túladagolást.

 

Száraztápok

A háziállatoknak szánt száraztápok számos előnnyel járhatnak, például a fogak egészségének elősegítése a lepedék és a fogkő kialakulásának csökkentésével, a kényelmes és könnyű tárolás és tálalás, valamint a más típusú állateledelekhez képest költséghatékonyak.

 

Konzervek, nedves tápok

A háziállatoknak szánt nedves konzervek számos előnnyel járhatnak, például magas nedvességtartalommal rendelkeznek, ami segíthet a jó hidratáltság és a húgyutak egészségének fenntartásában, ízletesebbek és vonzóbbak a válogatós evők számára, valamint változatos textúrákat és ízeket biztosítanak.

Tovább »

...

 Zsófia 2011-ben végzett az Állatorvostudományi Egyetemen. Tanulmányai alatt fél évet töltött a Toulouse-i Állatorvostudományi Egyetem Oktató Kórházában gyakorlati képzésen Erasmus Program keretein belül, majd tanulmányai befejeztével Leonardo ösztöndíjjal tért vissza Toulouse-ba, és gyakornokként dolgozott a Lóklinikán. Ezután Párizs vonzáskörzetében helyezkedett el egy kisebb, majd egy nagyobb állatklinikán, ahol kisállatok lágysebészeti ellátásában szerzett tapasztalatot. 2015-ben költözött vissza Magyarországra, ekkor kezdett el foglalkozni egzotikus állatok gyógyításával. Az elmúlt években számos külföldi konferencián bővítette ezen szaktudását. Végül 2022-ben Egzotikus állatok szakállatorvosi diplomát szerzett. Jelenleg kutya, macska és egzotikus kisállatok általános betegellátását, és lágysebészeti műtétjeit végzi.

Munkatársaink »

...

Klaudia elkötelezett állatrajongó. 2020-ban végzett az Állatorvostudományi Egyetemen, illetve abszolvált emellett több kurzust is: Folyadékterápia, Kutya- és Macskafogászat, Macskaviselkedés, Ortopédiai és Neurológiai Diagnosztika a Kisállatpraxisban – a teljesség igénybe nélkül. Egy 14., majd egy 10. kerületi állatorvosi rendelőben dolgozott állatorvosként 2020 óta. A DogmoVet-DogmoPharm személyzeti és tárgyi színvonalát látva az első jelentkezők között szerepelt. Legfőbb érdeklődési szakterülete az ortopédia, műszeres diagnosztika, a fogászat és a viselkedésterápia. Lágyszöveti, ortopédiai vonalon a sebészet képezi leginkább érdeklődése középpontját. 

Munkatársaink »

...

Ismerje meg az ország egyik legmodernebb állatorvosi rendelőjét Budapest szívében – egy hely, ahol nem csak kisállata, de Ön is szakszerű kezek között érezheti magát!

Szolgáltatásaink sokasága felöleli a kölyök- és felnőttkori oltások beadását, a legkülönbözőbb szűrővizsgálatok biztosítását, belgyógyászati kivizsgálást, illetve széleskörű sebészeti beavatkozások lebonyolítását. Ezeket kiegészítik helyszíni, modern laborszolgáltatásaink azonnali mintavizsgálattal, fogászati beavatkozások, illetve röntgen- és ultrahangos diagnosztikák.

A háziállatok hatékony ellátása mellett természetesen a kényelmes, hangulatos és barátságos környezet megteremtésére is törekszünk. Az iparág legmodernebb recepciójával és várójával rendelkezünk, amely kellemes és nyugodt légkört teremt Önnek és háziállatának. Magasan képzett és empatikus csapatunk garantálja, hogy Ön és kedvence kényelmesen érezze magát az érkezéstől egészen a távozásig.

 

Elérhetőségeink:

DogmoVet - Állatorvosi Rendelő

Telefon: (+36 1) 300 91 50, (+36 20) 470 60 40, (+36 20) 470 61 70

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

DogmoPharm - Állatpatika

Telefon: (+36 1) 300 91 51, (+36 20) 470 62 16, (+36 20) 470 62 26

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Időpontfoglalás »

...

Többen jelezték, hogy már nyitás előtt többet megtudnának az orvosokról, asszisztensekről, akik rendelőnkben dolgoznak majd. Fantomképpel, de feltettük honlapunkra leendő munkatársainkat, hogy már a nyitás előtt tájékozódni tudjanak a kedves érdeklődők. A gyönyörű képek természetesen azonnal elkészülnek, amint megnyitottunk, és a kollégák megkapták vadonatúj munkaruhájukat. Már nagyon várjuk!

Jól tudjuk, hogy az állatok családtagok, ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobb, legmagasabb minőségű ellátást nyújtsuk nekik egy valóban gyönyörű és korszerű környezetben. Rendelőnket a legmodernebb ultrahang-, röntgen-, laboratóriumi és számítástechnikai rendszerekkel szereltük fel, hogy gyors, pontos és hatékony diagnózist, beavatkozást tudjunk biztosítani. Három kezelővel és egy, minden igényt kielégítő műtővel kínáljuk a rutin ellenőrzésektől a bonyolult sebészeti beavatkozásig terjedő egészségügyi szolgáltatások sokaságát.

Tovább »

...

Átfogó ellátás

Állatorvosi rendelőnkben átfogó állatorvosi ellátást nyújtunk, hogy biztosítsuk kedvence általános egészségét és jólétét. Tapasztalt állatorvosaink modern diagnosztikai berendezéseket és technikákat használnak az egészségügyi állapotok széles körének diagnosztizálásához és kezeléséhez. A rutinellenőrzésektől és oltásoktól kezdve az összetett műtétekig és a sürgősségi ellátásig minden páciensünk számára a legmagasabb színvonalú ellátást biztosítjuk. Hiszünk a háziállatok gondozásának proaktív megközelítésében, amely magában foglalja a rendszeres ellenőrzéseket, hogy felismerjük és megelőzzük az egészségügyi problémákat, mielőtt azok súlyossá válnának.

Megelőzés

Hiszünk abban, hogy a megelőzés a kulcsa annak, hogy kis kedvence egészséges és boldog maradjon. Számos személyre szabott megelőző orvosi szolgáltatást kínálunk: állatorvosaink Önnel együtt kidolgoznak egy személyre szabott megelőző ellátási tervet, amely magában foglalhatja a rendszeres egészségügyi vizsgálatokat, élősködők elleni védelmet, fogászati ellátást és táplálkozási tanácsadást. Ezeknek a vizsgálatoknak a célja, hogy felderítsük az esetlegesen fennálló egészségügyi problémákat, és hatékony megelőző ellátást nyújtsunk.

Együttérzés

Megértjük, hogy kedvence családjának szeretett tagja, és mi is így bánunk vele. Együttérző állatorvosokból és személyzetből álló csapatunk elkötelezett amellett, hogy minden betegnek személyre szabott ellátást és figyelmet nyújtson. Jelentős időt arra, hogy meghallgassuk aggodalmait, és válaszoljunk minden kérdésére, így biztos lehet abban, hogy kedvence a lehető legjobb ellátásban részesül. Csapatunk továbbá elkötelezett amellett, hogy kedvence számára a lehető legkényelmesebbé és stresszmentesebbé tegye az élményt.

Kényelem

Tudjuk, hogy az Ön ideje értékes, ezért számos kényelmi szolgáltatást kínálunk, hogy megkönnyítsük kisállatának gondozását. Online időpontfoglalási rendszerünk lehetővé teszi, hogy a látogatások idejét az Önnek tetsző időpontra ütemezze, rugalmas nyitvatartási időnk pedig megkönnyíti, hogy az állatorvosi ellátást beillessze elfoglalt időbeosztásába. Ezenkívül helyszíni gyógyszertárunk és laboratóriumunk lehetővé teszi, hogy gyors és pontos diagnózist és kezelést biztosítsunk. 

Tovább »

...

Reméljük, hogy nem méltatlankodnak a kedves olvasók, hogy ismét felhozzuk az állat-egészségügy témáját: de hát mi is lenne fontosabb, mint hogy kis kedvenceik megkapják a nekik járó, lehető legjobb gyógyítást? Pontosan ezzel a céllal hoztuk létre a DogmoVet állatorvosi rendelőt, amely 2023. július 1-én nyit és a város talán legszebb állatorvosi rendelője lesz. A képen a DogmoVet honlapja látható; sok energiát fektettünk abba, hogy minél tömörebben, minél több információhoz juthassanak. A cikkek, leírások, érdekességek mellett a bejelentkezést is nagyon könnyűvé tettük: a hagyományos kapcsolatfelvételi módokon túlmutatóan egy egyszerűen, gyorsan kitölthető űrlap is áll az érdeklődők rendelkezésére időpont foglalásához. Látogasson el honlapunkra, mi addig is szorgosan dolgozunk ezen a gyönyörű projekten. Ne feledjék, a nyitás 2023. július 1.!

Tovább »

...

Ahogyan arról korábbi hírleveleinkben is beszámoltunk, gőzerővel halad Budapest talán legszebb állatorvosi rendelőnek építése – várható nyitás 2023. július 1. Ugyanakkor fontos ezen a ponton azt is megemlítenünk, hogy az állatorvosi rendelőben (www.dogmovet.hu) egy korszerű kisállatpatika is helyet kap – ez a DogmoPharm, amelynek honlapja: www.dogmopharm.hu. A honlapon webshopot is kialakítunk, ahonnan a nem vényköteles termékeket házhoz is szállítjuk. A vényköteles termékeket természetesen a helyszínen, a 1134 Budapest, Szabolcs u. 23-25 sz. alatt tudják a kedves érdeklődők megvásárolni. Állatgyógyászati termékeink a gyógyszerek és étrend-kiegészítők széles választékát foglalják magukban. Ide tartoznak – egyebek mellett – a megelőző kezelések (bolha, kullancs, szívféreg) elleni védekezés és védőoltások, betegségek és egyéb kondíciók (allergiák, fertőzések, ízületi gyulladások) kezelésére szolgáló gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, kiegészítők és speciális étrendek.

Tovább »

...

Cégünk nagy tapasztalattal és teljes körűen vállalja a cicák exportra való felkészítését egy esetleges tartós külföldre történő költözés esetén.

Sokan alábecsülik ennek munkaigényét, amelynek nemcsak sorrendje, de tartalma is pontosan, nemzetközi egyezmények szerint van meghatározva – sajnos, ha nem minden vizsgálat, dokumentum, igazolás helyesen, a célország követelményrendszerének megfelelően van kitöltve, elvégezve, akkor előfordulhat, hogy a célállomáson (általában repülőtér cargo terminál) a cicát nem engedik tovább és visszafordítják a kiinduló országba.

Ezek a vizsgálatok, szigorú, de célországonként eltérő időbeli korlátok mellett (a teljesség igénye nélkül): veszettség elleni (RNATT) teszt, vértiter eredmények hatósági igazolása, ismételt oltások, IFAT, ELISA, Brucellosis, Leishmaniosis, Leptospirosis tesztek, hepatitis, parvo, para-influenza (a teljesség igénye nélkül) oltások eltérő időbeosztással, vérminta-vétel egy nemzetközileg, hatóságilag (külföldi) engedélyezett vérvizsgáló intézet segítségével, több alkalommal bolha, belső és külső élősködők elleni kezelések, okiratok kitöltése és postázása, és még sorolhatnánk.

Tovább »

...

Hát ha tudjuk, mibe vágjuk bele fejszénket… De szerencsére minden terv szerint halad, gyönyörűen alakulnak a munkák vadonatúj, 13. kerületi állatorvosi rendelőnkben. Lesz itt minden – a legkorszerűbb lég- és fénytechnika, műszaki megoldások, állatorvosi berendezések és felszerelések, valamint – reményeink szerint – az iparág legjobb szakemberei. Dedikált kollégánk, Dr. Nagy Tamás azon fáradozik már hónapok óta, hogy a legjobb munkatárs-gárda toborzása mellett a város egyik legkorszerűbb és legjobban felszerelt állatorvosi rendelőjét tudjuk megnyitni 2023. júniusában.

Szolgáltatásaink sokasága felöleli majd a kölyök- és felnőttkori oltások beadását, a legkülönbözőbb szűrővizsgálatok biztosítását, belgyógyászati kivizsgálást, illetve széleskörű sebészeti beavatkozások lebonyolítását. Ezeket kiegészítik helyszíni, modern laborszolgáltatásaink azonnali mintavizsgálattal, fogászati beavatkozások, illetve röntgen- és ultrahangos diagnosztikák.

Tovább »

...

Sokszor fel szerettük volna már hozni a karbantartás témakörét. Számtalan esetben találkozunk megjegyzéssel az árak kapcsán, noha azt – meglátásunk szerint – valóban versenyképes szinten tartjuk. Rendkívüli mértékű a kisállat-szolgáltató iparágban az amortizáció, így nálunk is. Cégünk egyszerre három karbantartó kollégával dolgozik együtt, akik valamennyi telephelyünket rendszeres jelleggel karbantartják és fejlesztik – ez óriási összegeket emészt fel, ugyanakkor így a kedves ügyfelek (és vendégek egyaránt) gyönyörű és korszerű, rendszeresen karbantartott környezettel találkoznak. Ha esetleg párszáz forintos eltérést észlel cégünk és a versenytárs árai között, az pont azért van, mert mind a karbantartói munkaerő díja, mind pedig a felhasznált anyagok költsége folyamatosan nő. Reméljük, hogy minden alkalommal valami izgalmas új fejlesztést lát nálunk a jövőben is!

Tovább »

...

Nem is kellett sokáig várni, meg is érkezett az első vendégünk vadonatúj debreceni cicapanziónkba! A gazdik jól is tették, hogy a felvigyázásra cicapanziót választottak, azon belül pedig minket, hiszen így nyugodtan tudták eltölteni a jól megérdemelt tavaszi pihenésüket. Bár sokan ódzkodnak még a panziós megoldástól arra hivatkozva, hogy a cicus nem szeret távol lenni otthonától, nem szereti a másik cickákat vagy idegeneket, tapasztalatunk az, hogy a macskák rendkívül gyorsan oldódnak fel és nagyon hamar szívükbe zárják szerető, odaadó kollégáinkat, akik minden esetben család helyett családjuk. Tegyen próbára minket Ön is, most már négy helyszínen: Szentendrén, Budán, Szigetszentmiklóson és Debrecenben.

Tovább »

...

Csak azért írunk a témáról ismét, mert cégünk életében ez egy egyedülálló mértékű és jelentőségű fejlesztés – bocsássanak meg érte. Ami a nagy hír: jövő héten kezdődik meg állatorvosi rendelőnk kialakítása: az aljzatbetonozás előtt a padló alatt futó gépészeti ás áramvezeték elhelyezése az első lépés – mindez persze már gondosan kidolgozott építészeti tervek alapján, ahogyan az a 3D tervrajzokon is látható: ebből egy példát itt mutatunk is. A betonozás után következnek a gipszkartonfalak, álmennyezet, villany- és gépészeti szerelés, majd az állatorvos-specifikus berendezés: két vizsgáló, műtőelőkészítő röntgennel, ultrahanggal és maga a műtő. Mindemellett tágas szociális rész, gyönyörű recepció, állatpatika és váró a legfejlettebb lég- és fénytechnikával.

...

Az elmúlt egy hónap igencsak mozgalmas volt Debrecenben – elkészült a gipszkartonfalazás, a hűtés/fűtés telepítése, a vízvezeték- és villanyszerelés, konyha- és foglalkozóhelyiség kialakítása. Beérkeztek az ágyak, cicás és konyhafelszerelések, megépültek az elválasztó lakrészek éjszakára, a játékok egy része, a kollégák bútorai. Jövő héten érkezik maga a lakrész a kollégáknak, a műfű a kifutóra, és megkezdjük a füvesítést is 5000 nm-en – ezzel március második hetére elnyeri szinte végleges külalakját debreceni panziónk. Látogassanak el hozzánk!

Tovább »

...

Engedtessék meg, hogy még egy örömhírt megosszunk mindenkivel – 12 év működésünk után végre belevágunk az állategészségügybe! 2023. áprilisi nyitást tervezünk vadonatúj, minden kívánalmat kielégítő, világszínvonalú állatorvosi rendelőnk és állatpatikánk számára Budapesten, a 13. kerületben: három kezelő, műtő, ultrahang, röntgen, labor, illetve A+ kategóriás recepció várja a gazdikat és a gyógyulásra váró kis házi kedvenceket. Új honlapunkkal, arculatunkkal hamarosan jelentkezünk!

...

Micsoda örömünnep ez a hónap is a számunkra! Gőzerővel haladnak a munkálatok vadonatúj debreceni panziónkban. Lesz itt minden: cicapanzió, napközi, beltéri, hűtött-fűtött játszótér, kozmetika, foglalkozóhelyiségek, gyönyörű recepció, 5000 nm méretű, gyönyörű udvar. Gipszkartonozás, válaszfalak építése, víz- és villanyszerelések, kertépítés és még rengeteg feladat, amit február hónapban elvégzünk, hogy március 1-ével már fogadni tudjuk a kedves vendégeket. Segítsen nekünk Ön is azzal, hogy a környéken élő cicás barátoknak, rokonoknak szól, hogy már a közelükben is elérhető lesz szolgáltatásunk.

 

2 debrecen 2

 

Tovább »

...

Fontos mérföldkőhöz érkezett cégünk: három budapesti panziónkat követően először nyitunk panzió-napközi központot vidéki nagyvárosban – és mi Debrecen mellett tettük le voksunkat. Több oka volt döntésünknek: Budapest után ez Magyarország legnagyobb városa, emellett itt épül fel az új BMW gyár, továbbá az ország – talán Európa – legnagyobb akkumulátorgyár-beruházása is ebben a régióban valósul meg. Fantasztikus lehetőség, hogy kipróbáljuk, koncepciónk vajon Budapesten kívül is sikeres tud lenni. Nagyon bízunk benne, hogy igen, hiszen ebben az esetben több nagyváros is követné debreceni egységünket.

A műgyantapadló, hűtés-fűtés elkészült, a gipszkartonfalak felhúzása, kertrendezés folyamatban van. Január és február hónapokban alakítjuk ki a panzió-specifikus berendezéseket is (akárcsak Budapesten, itt is működik majd cicás-kutyás rész, illetve kozmetika és uszoda) – tervezett nyitás: 2023. március 1-je! Honlapunkon a bejelentkezés januártól lehetséges az új egységünkbe.

Tovább »

...

Ajándékozza meg szeretteit a Cat-O-Lodge élményével és lepje meg őket karácsony, születésnap, névnap vagy egyéb alkalomból népszerű ajándékutalványaink egyikével. Utalványaink segítségével a megajándékozott személy a Cat-O-Lodge bármelyik szolgáltatását, időkorlát nélkül igénybe veheti. Az 1, 5, 10 és 20 ezer Ft-os, vonzó műanyag kártyautalványok megvásárolhatók panzióinkban, kozmetikáinkban, illetve szívesen postázzuk is őket.

Tovább »

...