Bemutatkozás

Cat-O-Lodge:

Miért érné be kedvence kevesebbel, mint a legjobbal

catolodge rolunk

A Cat-O-Lodge az első olyan vállalkozás ma Magyarországon, amely négylábú kedvencének minden területen és élethelyzetben professzionális megoldást nyújt többek között cicapanzió, cicanapközi, helyszíni állatorvosi kezelés, szakmai tanácsadás és otthoni cicafelvigyázás szolgáltatásaival.

Valamennyi szolgáltatásunkat sokéves tapasztalattal, kellő fizikai kondícióval rendelkező, adott területre és sokszor éppen az ügyfél kedvencének fajára specializált kolléga nyújtja – nemcsak a magas színvonal biztosítása érdekében, sokkal inkább a cicus egészsége, kényelme, és számtalan esetben az őt körülvevő emberek, állatok és tárgyak épsége miatt is fontos mindhárom kvalitás.

Így töltjük az időt a Cat-O-Lodge cicapanzióiban

Elsődleges célunk, hogy Önnel közreműködve a lehető legmegfelelőbb gondozást biztosíthassuk kedvence számára. Sikerünket a közvetlen visszajelzések mutatják két- és négylábú ügyfeleinktől; büszkék vagyunk rá, hogy eddigi megrendelőinkből mindig mosolyt vagy csóváló farkat tudtunk kicsalni.
Szenvedélyünk a cica; szeretjük őket és pontosan úgy bánunk megrendelőink cicáival, mintha sajátunk lenne. Jómagunk is cicatartók vagyunk és tökéletesen megértjük annak fontosságát, hogy háziállatát egy felelősségteljes, megbízható és szerető gondozóra bízza.