Rólunk mondták

A szentendrei napközit használom, mert közel van, és korábban, mire hazaértem, rendrakással kezdtem az estét – mindent megrágott a cica, folyton unatkozott, rongált, egy agyrém volt. Ennek szerencsére vége, köszönöm!

Kinti cica a miénk. Reggel kimegy, este bejön, ezért csak beltéri panzió szóba se jöhetett. Örömmel olvastam, hogy a szentendrei telephelyen kint is vannak a cicák a fűben. Ez nagyban megkönnyítette a döntést.

Nagyon kényelmes, egyszerű nekem, hogy érte jönnek és vissza is hozzák a cicát, ha panzióztatás kell. Ez nagy segítség, mert nehezen mozgok és nincs autóm. Emellett én mondhatom, mikor és hány órára kérem a szállítást.

Ha már cicapanzió kell választani, mindenképpen ezt ajánlanám. Egyedülálló, hogy ott is laknak, folyamatos a felügyelet és értenek is hozzá. Nagyon tiszta, boldog cicát kaptam vissza.

Iszonyú neveletlen volt a cicánk, elrontottuk korábban. 12 hete elkezdtük a napközit, azóta az együttélés sokkal könnyebb, tudja már a helyét Laika, ez nekünk óriási segítség - ideértve a lakást és a bútorokat is.

Szakmai tanácsadással érkeztem a szigetszentmiklósi panzióba és egy napközit meg is próbáltunk. Gyökeres volt a változás, megszűnt a beteges kötődés, rongálás. Azóta is csak oda viszem panzióba minden utazásom alkalmával.

Lucifer számára nagyon fontos, hogy privát üdülhessen. Nem túl szociális szegény. Amikor keresni kezdtük a lehetőségeket, rátaláltunk a szigetszentmiklósi panzióra, ahol saját lakosztályok állnak a vendégek rendelkezésére. Ez fantasztikus opció és 2020 óta rendszeresen használjuk is.

Napköziztetem a cicámat, mert akkora a mozgásigénye és unatkozik. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen szolgáltatás, de nagyon jó, hogy ki se kell tenni a lábam. Mindig jönnek érte, és jól lefárasztva hozzák. 

A Cat-O-Lodge munkatársa szitterkedik cicánkkal. Pontos, és kedves is velük, ért hozzá. Előfordult, hogy lemondta, beteg lett, de ebben az esetben is mindig kaptam helyettesítést. A cicám nagyon szereti.

Családtagként nekünk nagyon nehezünkre esett beadni a cicát, mindenkinek az, akinek ennyire fontos, de néha nélküle kell utazni. Nagyon szeret a Cat-O-Lodge-ban lenni, sok barátot szerzett.

Rendszeresen járok külföldre a munkámból adódóan. Ilyen esetben 2-3 nappal előtte felhívom a cicapanziót, készséggel eljönnek Ziziért és 4-5 napig mindig panzióban van ilyenkor. Kényelmes, rugalmas megoldás, a cica pedig nagyon szereti, pláne a sok játékot az ottlét során.

Nyitás óta hordom a cicáimat a panzióba – rendszeresen. Megtetszett a hozzáállás, a profizmus, és valóban egyedülálló figyelmet kapnak a cicáim. Az ellátás pedig valóban prémium minőségű.