Könyvajánló

A cicáid gyakran összeakasztják a bajszukat? Nincs ok pánikra, a Cicaharc hatékony megoldást kínál a problémáidra.

Bár a macskákat sokan magányos állatoknak tartják, Pam Johnson-Bennett elárulja, hogyan alakíthatsz ki olyan környezetet az otthonodban, amelyben több kedvenced is békésen megfér egymással és gazdáival.

Elmagyarázza a felségterület, valamint a macskák közötti alá-fölé rendeltségi viszonyon alapuló kifinomult kommunikáció jelentőségét, és segít értelmezni a sok bosszúságot okozó helytelen viselkedésmintákat. Rámutat, hogyan enyhítheted az állatok közötti feszültségeket, előzheted meg a váratlan összecsapásokat, miképpen kovácsolhatsz közösséggé különböző korú és természetű cicákat, milyen eszközökkel segíthetsz a "klán" idős fejének, vagy miként enyhítheted a kedvenceidet érő elkerülhetetlen stresszhatásokat.

A Cicaharc információk gazdag tárházát nyújtó kötet, amelyet a kicsi és nagy "kolóniákat" gondozó, kezdő és tapasztalt macskatartók egyaránt haszonnal és élvezettel forgathatnak.

PAM JOHNSON-BENNETT neves macskaviselkedés-szakértő. A Nat Geo Wild és az Animal Planet tévécsatornákon Psycho Kitty címmel vezetett műsort. Számos elismerésben részesült, többek között elnyerte a Winn Feline Awardot, az Állatviselkedési Tanácsadók Nemzetközi Közössége macskaszekciójának díját, illetve több alkalommal díjazta a Macskaszakírók Amerikai Egyesülete is. Tanácsadással foglalkozó cége a Tennessee állambeli Nashville-ben működik.

Tovább »